TÜRKİYE

11 ile 89 araç hibe edildi

TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun öncülüğünde TBB tarafından, 17’si Adıyaman Belediyesi’ne olmak üzere depremden etkilenen 11 ile 500 milyon lira değerinde 89 araç hibe edildi.

TBB Encümeni Adıyaman'da toplandı . TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun öncülüğünde TBB tarafından, 17’si Adıyaman Belediyesi’ne olmak üzere depremden etkilenen 11 ile 500 milyon lira değerinde 89 araç hibe edildi.

TBB Encümeni toplandı 

Adıyaman’da gerçekleşen Türkiye Belediyeler Birliği Encümen Toplantısı TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, TBB Encümen Üyeleri, büyükşehir, il ve ilçe belediye başkanlarının katılımıyla gerçekleşti. Toplantıya; Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer ile Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara da katıldı. 

TBB Encümen Toplantısı’na katılan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ‘’Daha iyi bir gelecek inşa etmek için yerelden gelecek her katkı, milletimizin refahı ve mutluluğu için büyük önem taşıyor’’ diye konuştu.

Adıyaman Deprem Şehitliği’ni ziyaret ettiler

Türkiye Belediyeler Birliği Encümen Toplantısı kapsamında Adıyaman’a giden TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, milletvekilleri, partili heyet ve belediye başkanları ile birlikte toplantı öncesinde Adıyaman Deprem Şehitliği’ni ziyaret ederek, 6 Şubat depreminde kaybedilen canları rahmetle andı. Adıyaman Deprem Şehitliği ziyaretinin ardından TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, milletvekilleri, partili heyet ve belediye başkanları Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere’yi makamında ziyaret etti.

Depremden etkilenen 11 ile 500 milyon lira değerinde 89 araç hibe edildi

Adıyaman’da gerçekleşen Türkiye Belediyeler Birliği Encümen Toplantısı’nda, deprem bölgesindeki illerin mevcut durumu ve çözüm önerilerini içeren raporlar ele alınarak kardeş belediye projeleri, kurumsal köprüler ve katkı sağlanacak stratejiler üzerine konular görüşüldü. TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun öncülüğünde TBB tarafından, 17’si Adıyaman Belediyesi’ne olmak üzere depremden etkilenen 11 ile 500 milyon lira değerinde 89 araç hibe edildi.