YAŞAM

Akgün başkanları ağırladı

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu ve Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel'in de aralarında bulunduğu bazı partilileri ağırladı.

Erhan KIZILYAR

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün; PM Üyesi Berker Esen,  Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel,  İBB Başkanvekili Gökhan Gümüşdağ ve İBB Siyasi İşler Koordinatörü Mert Bahçetepe’yi ağırladı.  

Akgün: Fikir alışverişinde bulunduk

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün,  konuyla ilgili yaptığı bilgilendirmede, “Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmaya yönelik tarımsal üretim desteklerimiz, sokak hayvanları için barınma ve bakım projelerimiz, modern ve güvenli bir şehirleşme hedefiyle yürüttüğümüz kentsel dönüşüm çalışmalarımız konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Ortak akılla daha güçlü, sürdürülebilir bir yerel yönetim anlayışını hep birlikte inşa etmeye devam ediyorum” dedi.

Balcıoğlu: Yürekten teşekkür ederim.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’da sıcak karşılamaları ve misafirperverlikleri nedeniyle Akgün’e teşekkür etti. Bolcıoğlu, , “ Büyükçekmece Belediye Başkanımız, kıymetli ağabeyim Dr. Hasan Akgün'ün davetleri üzerineBüyükçekmece Belediyemize misafir olduk.

Sıcak karşılamaları ve misafirperverlikleri için başta değerli başkanımız Dr. Hasan Akgün olmak üzere tüm Büyükçekmece Belediyesi çalışanlarına yürekten teşekkür ediyorum.”dedi.

Güzel: Verimli bir toplantı oldu

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel de ‘Verimli bir toplantı’ yaptıklarını belirterek, “Büyükçekmece Belediye Başkanımız, kıymetli ağabeyim Dr.Hasan Akgün'ün misafiri olduk.

Bölgemizde işbirliği içerisinde gerçekleştireceğimiz projeleri görüştüğümüz verimli bir toplantı gerçekleştirdik.

Misafirperverlikleri için Sayın Başkanımız Dr.Hasan Akgün başta olmak üzere, tüm Büyükçekmece Belediyesi emekçilerine teşekkür ediyorum.”bilgisini paylaştı.