Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Küçük Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Başkan Balcıoğlu, can dostlarımızın yaşam haklarını sonuna kadar savunduklarını ve onları en iyi şartlarda ağırladıklarını belirtti.

Başkan Balcıoğlu, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, "Yaklaşık 10 dönümlük alanımız var ve bu 10 dönümlük alanda 700’e yakın can dostumuzu misafir ediyoruz. Özellikle bizim buradaki bakış açımız hayvanlarımızı kısırlaştırıyoruz, gerekli tedavisini yapıyoruz ve onların yaşam hakkını sonuna kadar koruyoruz, savunuyoruz. Bu kadar net. Çok modern, temiz ve sağlıklı bir tesisimiz var. Burada arkadaşlarımızın özverili çalışmaları çok hassas bir şekilde devam ediyor. Ben onların emeklerine, başta Veteriner İşleri Müdürümüz olmak üzere bütün yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Balcıoğlu, Silivri sakinlerine önemli bir çağrıda bulunarak, "Buradaki hayvanlarımızı, can dostlarımızı sahiplenmenizi gönülden rica ediyorum sizden. Bir canın hepimiz için çok değerli olduğunu biliyorum ve sahiplenme konusunda hassas olmanızı rica ediyorum. Bu konuda duyarlı olacağınızı düşünüyorum" şeklinde konuşarak evcil hayvanları satın almak yerine sahiplenilmesi gerektiğini vurguladı.

Harita Mühendisleri Odası'ndan Silivri Ali Paşa’da  plana dava Harita Mühendisleri Odası'ndan Silivri Ali Paşa’da  plana dava

Editör: Haber Merkezi