Genel

Balcıoğlu: En çalışkan başkan olacağım

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri’de halkın güvenine layık olmak için gece-gündüz durmadan çalışacağını ve Silivri tarihinin en çalışkan belediye başkanı olacağını söyledi.

Silivri’nin CHP’li Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Atatürk’ün ‘Cumhuriyet kimsesizlerin kimsesidir’ sözüyle atıfta bulunduğu sosyal adalet kavramını unutmadan, halkın güvenine layık olmak için Silivri tarihinin en çalışkan belediye başkanı olacağını söyledi.

Silivri CHP Örgüt toplantısında konuşan Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, İstanbul’da yürütülen kampanya ile büyük başarıya ulaştıklarını hatırlatarak, bu organizasyon nedeniyle İl Başkanı Özgür Özel ile Silivri’de seçimi almada katkı sunan tüm parti emekçilerine teşekkür etti.

‘Daha aydınlık bir silivri daha güçlü bir CHP için  çalışmamız sürecek. 31 Mart seçimlerindeki başarı daha başlangıçtır” Diyen Balcıoğlu, şöyle devam etti:  “Bizim seçimi almamız diğer partilileri de sevindirmiş durumda. Hiç kimse şikayetçi değil. Bu bizim sorumluluğumuzu daha da artırıyor. Daha kararlı,  Daha mütevazi şekilde bir şekilde hizmet edeceğiz.

Cumhuriyetin ikinci yüzyıldında birlikte yol yürüyeceğiz. Atatürk’ün bize bıraktığı emanet sahip çıkmak, cumhuriyetin değerlerini korumak, Atatürk’ün ilkelerini yaşatma sorumluluğumuz var. CHP’yi ve cumhuriyetin en büyük eserleri olduğununu, ‘Cumhuriyet kimsesizlerin kimsesidir’ derken vurguladığı sosyal adalet kavramını unutmuyoruz.

Silivri’nin gelmiş gelmiş en çalışkan belediye başkanı olacağım. Şimdi bu sözü tutmak için ara vermeden çalışıyorum. Yereldeki başarıyı genele taşımak için inançla canla başla çalışacağız.  

Elimizde bir kredi var. Bu tüketici kredisi değil. Bu yatırım kredisi. Halkımız geleceği için yatırım yaptı. Sorumluluğumuzun farkındayız. Korkmuyoruz, cesaretimiz var. Tecrübemiz var.”

Balcıoğlu, daha sonra seçimlerde gece gündüz demeden çalışan tüm partililere teşekkür ederek, 

“Hepbirlikte başardık hepbirlikte elele Silivri’yi geleceği taşıma zamanı. Bu başarı daha büyük işler başaracığımızın işaretidir. Hemşehrilerimiz bize güvendi. O güveni boşa çıkarmayacağız. Taşın altına sadece elini değil gövdelerini  koyan herkese yürekten teşekkür ediyorum. Babaevinde artık daha çoğuz.  Yarın daha  çok olacağız. Cam tavan kırıldı. 31 Mart’ta hepbirlikte kazandık. Ülkemizin geleceğini birlikte kuracağız.  Daha yeni başlıyoruz. “