Beylikdüzü enerjisini memlekete yaymak istiyor Beylikdüzü enerjisini memlekete yaymak istiyor

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, 2024-2025 eğitim ve öğretim yılı vesilesiyle Hatay'ın Kumlu ilçesindeki Nilüfer Hamit Karadeniz İlkokulu ve Kırcaoğlu İlkokulu’nu ziyaret etti. 6 Şubat depremlerinden en çok etkilenen bölgelerden biri olan Hatay'daki çocuklara destek vermek amacıyla gerçekleştirilen ziyarette, çanta ve kırtasiye malzemeleri desteği sağlandı.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Hatay'ın Kumlu ilçesindeki Nilüfer Hamit Karadeniz İlkokulu ve Kırcaoğlu İlkokulu’nu ziyaret etti. Silivri'de dağıtılan çanta ve kırtasiye yardımlarının ardından, bu yardımların Hatay'da da yapılacağını açıklayan Başkan Balcıoğlu, Hatay'daki ilkokul ve anaokulu öğrencilerine de çanta ve kırtasiye desteği sağladı.

Deprem bölgesindeki çocuklara yardımını esirgemeyeceğini söyleyen Başkan Balcıoğlu, öğrencilerin eğitimleri için her türlü desteği vereceklerini aktardı. Öğretmenler ve öğrenciler ile bir araya gelen Başkan Balcıoğlu, "Bugün burada sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. 6 Şubat depremlerinin ardından bölgemizin yaşadığı zorlukları yakından takip ettik ve Hatay'da da bu zorlukları bizzat gözlemledik. Hatay'ın Kumlu ilçesi, bu afetin en çok etkilediği bölgelerden biri oldu. Ancak, bu tür zorlukların üstesinden gelebilmek için hep birlikte el birliğiyle çalışmak gerektiğine inanıyoruz" dedi.

Başkan Balcıoğlu, okul yöneticilerinden okulun eksikleri ve bölgenin genel durumu hakkında bilgi aldı. Tüm zorlukların birlikte aşılacağını ifade eden Başkan Balcıoğlu, “Sevginin ve dayanışmanın aşamayacağı hiçbir zorluk yok. Bu desteklerle öğrencilerimizin eğitim hayatında bir nebze de olsa katkı sağlamayı umuyoruz" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi