Büyükçekmece Belediyesi’nden 2024-2025 yıllarında emekli olan personel Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün iftar davetinde buluştu.

Başkan Akgün, Büyükçekmece Belediyesi’ne ve ilçe halkına uzun yıllar hizmet eden ve emekliliğe halk kazanan personele hizmetleri için teşekkür etti.

Başkan Akgün, emekleri için teşekkür etti

Büyükçekmece Belediyesi, belediyeye uzun yıllar emek verip geçtiğimiz yıl ve bu yıl başında emekliye ayrılan personelini iftar sofrasında buluşturdu. 9 Eylül Salonu’ndaki toplu iftarın ardından Dumlupınar Salonu’nda emekli personel için bir plaket töreni düzenlendi. Emekli personellere tek tek teşekkür eden ve günün anısında birer plaket takdim eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yeni yaşamlarında sağlık, mutluluk ve huzur dileklerinde bulundu.  Düzenlenen törenin sonunda ise toplu fotoğraf çektirildi. Emekli personel için düzenlenen etkinliğe 24. Dönem Milletvekili Süleyman Çelebi, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları ve daire müdürleri katıldı.

Anpa  Gross ve İzaly Bilgasayar işbirliği Anpa  Gross ve İzaly Bilgasayar işbirliği