SSilivri’de tutuklu bulunan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ‘Şu anda Silivri’deyim, ama kalbim Beylikdüzünde atıyor” dedi.

Çalık’ın mesajı şöyle:

“Şu anda Silivri’deyim, ama kalbim Beylikdüzü’nde atıyor.

“Şuurunu kaybedenleri millete havale ediyoruz” “Şuurunu kaybedenleri millete havale ediyoruz”

Kıymetli Çalışma Arkadaşlarım,

Beylikdüzü’nde hiçbir hizmetimiz aksamamalı. Beş yıldır her sabah, binlerce çocuğumuza teslim ettiğimiz o beslenme çantasından tek bir zeytin tanesinin bile eksilmesini istemiyorum. Parklarımızda çocuk sesleri, bilim merkezlerimizde gençlerin eğitimi hep devam etmeli. Yaşam Vadisi coşkuyla baharı karşılarken, kültür merkezlerimiz halkımızla dolup taşarken, afete karşı hazırlıklarımız tüm hızıyla sürsün, Beylikdüzü’nde hayat hiç durmasın istiyorum.

İlçe Örgütümüzdeki Kıymetli Yol Arkadaşlarım,

Beylikdüzü’nden yükselen sesinizi buradan duyuyorum. Biz gücümüzü hep halktan aldık, şimdi de bu birlikteliği büyütme zamanı. “Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” diyen Mustafa Kemal Atatürk’ün evlatları olarak; işte geldik, buradayız. Ekrem Başkan ve tüm arkadaşlarımızla bir kalenin burçları gibi dimdik ayaktayız.

Ve Beylikdüzümün Güzel İnsanları, Büyük Ailem…

Nefes aldığımız sürece bu güzel vatan için çalışacağız. Birbirinize kenetlenin. Bu mücadeleye olan inancınızı asla yitirmeyin. O inanç ve kararlılıktır ülkemize aydınlık yarınları getirecek olan.

Saygı ve sevgilerimle…"