Genel

Emlak Konutları’na Atatürk Büstü ve Kütüphane

Silivri TOKİ Emlak Konutları’na Site Yönetimi tarafından  yaptırılan Atatürk  Büstü ve Suat Arslan  Kütüphanesi düzenlenen törenle açıldı.

Erhan KIZILYAR

Silivri TOKİ Emlak Konutları’na Site Yönetimi tarafından  yaptırılan Atatürk  Büstü ve Suat Arslan  Kütüphanesi düzenlenen törenle açıldı.

Törene: Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Belediye Meclis Üyesi Gökhan Yönat, Selimpaşa Muhtarı Murat Kanbay, Site Yönetimi Başkanı Ertuğrul Arslan ve site sakinleri katıldı.

Kaymakam Toğan ve Belediye Başkanı Balcıoğlu, Atatürk Büstü’nün yapılmasına  emeği geçenlere ve kütüphane’deki kitapları bağışlayan İnci Arslan’a teşekkür ettiler.

Kaymakam Toğan,  Suat Arslan Kütüphanesi’nde  ‘Kitap okuyan ders çalışanlar onun ismini anarak onu da yücelteceklerdir diye düşünüyorum. “ derken, Başkan Balcıoğlu da, ‘Örnek dayanışmalarından dolayı site sakinlerine ve Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Arslan ve Site Yönetimine teşekkür ediyorum’ dedi.

Site Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Arslan katılımlarından dolayı Kaymakam Toğan ve Başkan Balcıoğlu çok teşekkür etti.

Açılışı yapılan Atatürk Büstü'nın tüm masrafları site yönetimi tarafından üstlenirken, açılışı yapılan Kütüphanede ise 4 bin  dolayında kitap bulunuyor. Kitapların yarısı ‘İki bin dolayında) emekli öğretmen İnci Arslan tarafından bağışlandı.

Arslan açılışta, Kaymakam Toğan ve Başkan Balcıoğlu’na; biri 1968 diğeri 1966 tarihli taş baskı iki kitap armağan etti.