CHP Parti Meclisi Üyesi Berker Esen, Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel ile birlikte Çatalca’daki bazı kurumları ziyaret ederek vatandaşları Cuma günü yapılacak Tarım Mitingi’ne davet ettiler.

Esen ve Güzel mitinge davet amacıyla; Çatalca Ziraat Odası, Çatalca Tarım ve Kredi Kooperatifi ve Çatalca Yağlı tohumlar ve Tarım Satış Kooperatifini ziyaret eti. İlçe Başkan Yardımcısı Serpil Akbulut’tan katıldığı ziyaretlerde Esen ve Güzel, kurum temsilcilerini  cuma günü Tekirdağ Hayrabolu’da yapıacak mitinge davet ettiler.

CHP'li Başkanlar bayramı halkla kutluyor CHP'li Başkanlar bayramı halkla kutluyor

Kendimizle ne kadar gurur duysak azdır!

CHP Parti Meclisi Üyesi Berker Esen dün akşamda katıldığı Silivri Örgüt Toplantısında hükümetin tarım politikasını bugday taban fiyatı açıklamasını eleştirdi ve partililerin mitinge katılmasını istedi.

Yerel seçimlerde Türkiye genelinde büyük bir başarıya ulaştıklarını ve birinci parti olarak çıktıklarını hatırlatarak konuşmasına başlayan Esen‘ Kendimizle ne kadar grur duysak azdır.  Bu başarıyı genel seçimlere de yansıtarak, partimizi genelde iktidar yapmak için durmadan çalışacağız.

Silivri’de Balcıoğlu, İstanbul’da İmamoğlu ile diyerek kampanya yürüttük. İkisinde de başardık. Artık Silivri’ye yatırımlar yağacak.  Bu başarıya katkı sunan tüm örgüt mensuplarımıza teşekkür ediyorum” Dedi.

Mitinge davet

Vatandaşın derdi sıkıntısı nerde ise bunun önce müzakeresini yaptıklarını, yetmediği yerde ise mücadele ettiklerini ve toplumun sıkıntı yaşayan kesimlerin sıkıntılarını dile getirecek mitingler yaptıklarını belirten Esen, vatandaşları Cuma günü de Hayrabolu’da düzenlenecek  tarım mitingine davet etti.

CHP artıkm iktidara yürüyor diyon Esen, şöyle devam etti. “ Bu yürüyüşte asla küskünlüğe kırgınlıga yer yok. CHP bizim baba evimiz. Bu eve hep birlikte sahip çıkacağız. İmkansız diye bir şey yok bizim için. 26 ilçe CHP’li başkanlar tarafından yürütülüyor. 33 ilçede sayın İmamoğlu birinci çıktı. Bir sonraki seçimde 39 ilçede iddia koyacağız.  Başarılarımıza başarı ekleyeceğiz. Silivri’de Bora Balcıoğlu’na destek olacağız.  Genel iktidara yürüyen partimiz için hepbirlikte birlik içinde mücadeleye etmeye devam edeceğiz. “

Editör: Haber Merkezi