19 mayıs Haberleri

19 mayıs haberleri ve güncel 19 mayıs gelişmeleri, 19 mayıs ile ilgili tüm video, 19 mayıs fotoğrafları ve 19 mayıs haberleri Durum Gazetesi sitemizde


YEREL

Silivri’de 19 Mayıs Atatük’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı binlerce kişinin katıldığı etkinliklerle kutlandı.

TÜRKİYE

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yolundan ve ışığından asla ayrılmayacağız. Emanetlerine sahip çıkacağız."^dedi.

Genel

Beylikdüzü Kırlangıç Gençlik Festivali’nin dördüncü gününde '19 Mayıs Gençliğin Ayak Sesleri’ koşusuyla başlayan etkinlikler Yaşam Vadisi’nde devam etti.

İSTANBUL

Silivri eski Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, "19 Mayıs 1919; Türk milletinin geleceğine vurulmak istenen prangaları kırarak tarihi yeniden yazdığı destansı...

İSTANBUL

CHP Silivri İlçe Başkanı İbrahim Kömür, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle birmesaj yayımladı.

İSTANBUL

Silivri Kaymakamı Tolga Toğan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle birmesaj yayımladı. Togan’ın mesajı şöyle.

TÜRKİYE

Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışının yıldönümü coşkuyla kutlanıyor. Etkinliklerin ilk gününde Büyükçekmece'de düzenlenen "19 Mayıs Gençlik Yürüyüşü'ne” binlerce genç katıldı.

SPOR

Küçükçekmece Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile okullar arası 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kros yarışması düzenlendi.