POLİTİKA

Halkın İradesine gölge düşürülemez

İmamoğlu hakkındaki “Ahmak Davası’ gündemdeki yerini kururken, belediye başkanlarından Başkan İmamoğlu’na destek açıklamaları sürüyor. İmamoğlu’na bir destek te Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’ndan geldi.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik siyasi yasak girişimini “demokrasiyi ve halkın iradesini gölgelemeye yönelik bir çaba” olarak yorumladı.

 İmamoğlu’nun yalnızca İstanbul’un değil, Türkiye’nin gönlünde yer bulmuş bir lider olduğunu vurgulayan Balcıoğlu, İmamoğlu’nun hak, hukuk ve adalet yolunda halkın desteğiyle yalnız yürümeyeceğinin vurguladı.

Balcıoğlu açıklamasında;

“İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Ekrem İmamoğlu’na yönelik haksız siyasi yasak girişimi, demokrasimize ve halkın iradesine büyük bir gölge düşürme çabasıdır. Ekrem İmamoğlu, yalnızca İstanbul’un değil, tüm Türkiye’nin gönlünde yer bulmuş bir liderdir. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da halkımızın desteğiyle, hak, hukuk ve adalet yolunda asla yalnız yürümeyecektir. Demokrasiye olan inancımızla, milletimizin iradesi her zaman en güçlü ses olacaktır” dedi.