Erhan KIZILYAR 

Ne Hanya, ne Konya, burası Kenya Ne Hanya, ne Konya, burası Kenya

Almanya’da bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün, Portekiz maçı öncesinde;  Dortmund Belediye Başkanı Thomas Westphal ve Gelsenkirchen Belediye Başkanı Karin Welge ile bir araya geldiler. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada taraflar maçlarda takımlarına başarılar diledi.

Akgün resepsiyona katıldı 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ayrıca;  , Euro 2024 Türkiye-Portekiz maçı öncesinde Dortmund Belediye Başkanı Thomas Westphal’in Türk ve Portekiz heyetlerine verdiği resepsiyona katıldı.   Akgün;” Resepsiyonda TFF Başkan Vekili Yusuf Günay, Yeşil Hidrojen Üretilcileri Derneği Başkanı Fatih Kuşçu ve Portekiz Başkonsolosu ile birlikte, Portekiz Şalı ve milli takım formalarımızı gururla tutarak sporun birleştirici gücüyle takımlarımıza başarılar diledik.”dedi.  

İmamoğlu: Çekya'yı yener gruptan çıkarız

Öte yandan; İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Portekiz karşısında alınan 3-0'lık mağlubiyet sonrası yaptığı paylaşımda, 'Çekyayı yener gruptan çıkarız' paylaşımı yaparak Milli takıma duyduğu güveni ortaya koydu. 

Editör: Haber Merkezi