“Erkek Demokrasiden Gerçek Demokrasiye’ diyerek 25 Haziran 2014’te kurulan Kadın Partisi 10. Yıl dönümünü kutludı.  Kadın Partisi 10. Yıl dönümü nedeniyle Anıtkabir’i ziyaret ederek Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatük’e huzurunda saygı duruşunda bulundu. Kadın Partisi yöneticileri  ziyarette, cumhuriyet ve laiklik olmak üzere anayasanın değiştirilemez maddelerine olan bağlılıklarını bir kez daha vurguladılar.

İmamoğlu: İsrafın daniskasını anlatırım saatlerce İmamoğlu: İsrafın daniskasını anlatırım saatlerce

Kadın Partisi yöneticileri; Anıtkabir ziyaretinin  ardından, Kadın Partisi Genel Merkezi'nde bir basın toplantısı ve kokteyl düzenledi. Basın toplantısında Genel Başkan Benal Yazgan, partinin kuruluşundan bu yana elde ettiği başarıları ve geleceğe yönelik hedeflerimizi paylaştı.

Kadın Partisi'nden yapılan açıklamada; “  Bu önemli yıldönümünde, toplumsal cinsiyet eşitliğinin ve kadın haklarının her alanda sağlanması için attığımız adımları, dayanışmamızı ve elde ettiğimiz kazanımları hep birlikte andık. Kadın Partisi olarak, ülkemizde barış, adalet ve eşitlik için verdiğimiz mücadeleye devam edeceğimizi bir kez daha vurguluyoruz.

Bu özel günümüzde yanımızda olan tüm destekçilerimize ve emek veren tüm kadınlara teşekkür ederiz. Geleceğe umutla bakıyor ve daha adil bir toplum için çalışmaya devam ediyoruz.

Kadın Partisi, sadece kadınlar için değil, toplumun tüm kesimleri için daha demokratik ve eşit bir Türkiye hayaliyle yoluna devam etmektedir.” denildi. 

Editör: Haber Merkezi