POLİTİKA

Millet demokrasi ve adalet yanında saf tutar

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na ‘siyasi yasak kararı’ gelmesi durumunda, ‘Milletin demokrasi ve adalet yanında saf tutacağını ve günü geldiğinde de en ağır yanıtı vereceğini belirtti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem imamoğlu’na yönelik ‘Siyasi yasak kararı’ ihtimaline karşı belediye başkanlarından İmamoğlu’na destek mesajları yağıyor. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün de ‘O’nu asla yalnız yürütmeyeceğiz. Hep birlikte, kurucu değerlerimiz ışığında, ülkemizi yeniden inşa edeceğiz. “ dedi.

Akgün’ün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı şöyle:

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem imamoğlu’na yönelik hukuksuz birkarar alarak demokrasiyi zayıflatmayı hayal edenler, sarsılmaz bir halk iradesiyle karşılaşır. Bu ülkenin 85 milyon ferdi, tıpkı geçmişte olduğu gibi demokrasinin  ve adaletin yanında saf tutar, günü geldiğinde de en ağır cevabını verir. Bu millet, adaletin ve hakkaniyetin temsilici olarak Sayın Ekrem İmamoğlu’nu bağrına bastı; yolunu aydınlattı. O’nu asla yalnız yürütmeyeceğiz. Hep birlikte, kurucu değerlerimiz ışığında, ülkemizi yeniden inşa edeceğiz.