CHP Silivri’de Derya Ural Erdim, Avcılar’da ise Merih Dilara Bayıllıoğlu Kadın Kolları Başkanı seçildi. 

CHP Silivri ve Avcılar’da hafta sonu kadın kolları seçimleri yapıldı.

Silivri’de yapılan seçimlerde mevcut başkan Derya Ural Erdim güven tazeleyerek yeniden Kadın Kolları Başkanı olurken, Avcılar’da ise Merih Dilara Bayıllıoğlu Kadın Kollarının yeni başkanı seçildi.

Avcılar’da geçen hafta sonu yapılan seçimler iptal edilmişti.

Balcıoğlu kongrede

Silivri CHP Kadın Kolları seçimine; Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, eşi Sena Balcıoğlu ile birlikte katıldı.
Başkan Balcıoğlu, kongrede yaptığı konuşmada, “Sizlere Ankara’dan, İstanbul’dan selam getirdim. Genel Başkanımızın, Genel Başkan Yardımcılarımızın, milletvekillerimizin selamları var. Geçtiğimiz gün Tarihi Kentler Birliği seçimlerinde Ekrem Başkanımızla bir aradaydık, sizlere selamları var. Silivri’de Cumhuriyet Halk Partisi'ni yeniden iktidara taşıyan, emaneti geri alan kadınlara selamları var. Gelecek güzel günler, güçlü yarınlar güçlü kadınların eseri olacak. Kadınlarla omuz omuza çalışacak; eşit, adil ve özgür yarınları hep birlikte inşa edeceğiz. İnşallah önümüzdeki ilk genel seçimde yereldeki başarıyı daha da yukarıya taşıyacak ve Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün partisi Cumhuriyet Halk Partimizi iktidara taşıyacağız” dedi.

Kadın Kolları Yeni Yönetimi Belirlendi

CHP’lilerden Büyükkarıştıran’da adaylarına destek CHP’lilerden Büyükkarıştıran’da adaylarına destek

Kongrede yapılan seçimler sonucunda Derya Ural Erdim, Kadın Kolları Başkanı olarak yeniden göreve seçildi. Yönetim kurulu asil üyeleri arasında Nursen Can Kaya, Selin Çepni, Zelal Çevrim, Arzu Duru Ebicinoğlu, B. Hamiye Dündar, Elvan Engin Karaküçük, Aysel Helvacıoğlu, Cemile Kapucu, Nilgün Varlı ve Selma Zorar yer aldı. Yönetim kurulu yedek üyeleri ise Sevim Koç, Yonca Sabuncu, Merve Kaya Özkök, Sevinç Köksalan, Elmas Acıboyraz, Zehra Pamuk, Serpil Eray, Sevinç Urlu, Satı Acar ve Gülten Karaarslan olarak belirlendi. İl delegeleri arasında Derya Erdim, Simge Kandemir Kesen, Fatoş Birinç, Selma Zorer ve Zelal Çevrim bulunuyor.

Editör: Haber Merkezi