Beylikdüzü'nde en düşük maaş 63 bin TL'ye çıktı Beylikdüzü'nde en düşük maaş 63 bin TL'ye çıktı

Büyükşehir Belediyesi tarafından çiftçilere dağıtılan yazlık fidelerin mahsullerinin hasadı, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımıyla Çakıl Mahallesinde gerçekleştirildi.

Program sonrasında Perşembe günleri kurulan kapalı halk pazarı alanında gerçekleşen “Hasat Bayramı” programında konuşan Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, çiftçilere desteklerin artarak devam edeceğini vurgularken; “Zorlu ekonomik şartlara rağmen üretmek vazgeçmeyen çiftçilerimize desteklerimiz İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içerisinde artarak devam edecek. Tarımdan ve üretimden vazgeçmeyeceğiz.” ifadelerini kullandı. 

“Topraklarımızdan Bereket Fışkırtmaya Devam Edeceğiz”

Her fırsatta Çatalca’yı beton lobisine teslim etmeyeceğini vurgulayan Başkan Erhan Güzel, sözlerine şu sözlerle devam etti “Ekrem Başkanımız ile birlikte İstanbul’un ve Çatalca’nın muhafızı olmaya, topraklarımızdan bereket fışkırtmaya devam edeceğiz. Çatalca’mızın bereketli tarım topraklarını beton lobisine teslim etmeyeceğiz. Yeşilin ve mavinin buluştuğu güzel ilçemizi daha yaşanabilir bir kent haline getirerek, gelecek nesillere sağlıklı toprak ve sağlıklı bir geleceği miras bırakacağız.” dedi.

Editör: Haber Merkezi