Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer ve Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’nun adının kullanan dolandırıcıların vatandaşlardan para istediği yönünde belediyelere ihbarlar yapıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden vatandaşlara çağrı

Tekirdağ Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan bilgilendirme şöyle:

Sevgili Tekirdağlılar; Son günlerde, belediyemizin ve şahsımın adı kullanılarak bağış adı altında dolandırıcılık faaliyetinde bulunan kötü niyetli kişilere dair ihbar alıyoruz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin resmi hesaplarından yayınlanmadıkça hiçbir bağış talebini ciddiye almamanızı ve dikkatli davranmanızı rica ediyoruz. Böyle bir durumla karşılaştığınızda lütfen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni veya 153 ihbar hattını arayarak durumu bildirmenizi rica ediyor.

Silivri’de benzer dolandırıcılık

Silivri Belediye Başkanlığından paylaşılan mesajda da Tekirdağ’dakine benzer dolandırıcılık yapıldığı belirtilerek vatandaşların dikkati çekildi.

Mesaj şöyle:

Belediye Başkanımız Sayın Bora Balcıoğlu’nun adı kullanılarak vatandaşlarımızdan para talep edildiği ihbarları tarafımıza ulaşmaktadır.

Belediyemizin hiçbir koşulda para, yardım ve destek talep etmesi söz konusu değildir. Bu kişilere itibar etmemenizi ve konuyu en kısa sürede emniyet birimlerine bildirmenizi önemle rice ederiz.

Özer: Bir başarı hikayesi yazılacaksa Esenyurt’ta yazılacaktır Özer: Bir başarı hikayesi yazılacaksa Esenyurt’ta yazılacaktır

Erhan KIZILYAR 

Editör: Haber Merkezi