MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin genel merkezinde Merkez Yönetim Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu toplantısının ardından açıklama yaptı.

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

''Önümüze dikilmiş bariyerleri teker teker aşacağız. Vatan ve millet mücadelemiz devam edecek. İsyan uçurumuna savrulmadan geçmişi gelecekle kenetleyeceğiz.

MHP yeni yüzyılda entellektüel, siyasi, kadro açısından en donanımlı kadroya sahip olduğunu yeniden gösterecektir. İşimiz çok, yükümüz ağırdır. MHP, milletimizin tamamını kucaklamaya, kardeşlik ve ortaklık kader mizahında her insanımızı bir görmeye, ayrımcılığı geçmeye, sonuna kadar azimli ve inançlıdır. MHP ve Cumhur İttifakı, Türk ve Türkiye Yüzyılını başarmakla mükelleftir.

Türkiye'nin önünü kesmek, organize kötülük, çok sesli fitne korosunu uyarıyorum. Açık faaliyetlerini son günlerde hızlandırmışlardır. Milli birlik ve dayanışma hissiyatımızın yıkık bir duvara dönüşmesi hedeflenmektedir. Kuşatma sertleşmiş, kundakçılar çoğalmıştır. Milletin bölünmezlik bütünü, sosyal ekonomik bünye, milli değerler hazinesi saldırı altındadır. Durum ciddidir, tehdit gittikçe cesame kazanmaktadır.

Yalanı allayıp pullayıp, gerçeği ihmal edenler esasen milletimize ve ülkemize reva gören itibarsızlardır. Türkiye'nin önü kestirmeyiz.  Kılıktan kılığa giren maskeli balo soytarılarına teslim edilecek bir ülke yoktur.''

Yok hükmündedir 

Balcıoğlu:Damat İlçede huzuru tehdit ediyor Balcıoğlu:Damat İlçede huzuru tehdit ediyor

'Anayasa ile ilgili düşüncemi sormuş Özgür Bey, önce DEM ve PKK ile iltisakını anlatmalıdır. MHP'ye Anayasa'nın 4 maddesini sormak kimsenin hakkı, haddi, harcı değildir. 4 maddeye şaşı bakanlar yok hükmündedir. Ciddiye alınacak yanları da yoktur. İlk 3 madde değil 4. madde değişsin sorusu kırılgan bir zamanda polemik konusu yapılmaktadır. Anayasa'nın 4. Maddesinin değiştirilmesini önerenler kendilerine çeki düzen vermelidir.

Editör: Haber Merkezi