Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ile Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu Muharrem ayı nedeniyle cemevlerinde lokma verdi.

Akgün Güzelce Cemevi’nde 

Maltepe rotasını belirledi Maltepe rotasını belirledi

Büyükçekemace Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Muharrem ayının 10. gününde Büyükçekmece Güzelce Cemevi’nde lokma verdi. CHP eski Milletvekili Süleyman Çelebi, Belediye Meclis üyeleri ile cemevinde canlarla lokma paylaşımında bulunan Akgün burada 10 Muharrem ile ilgili bir de konuşma yaptı. Akgün, “ Yas-ı Matem orucu tutan tüm canlarımızın duaları, ibadetleri ve lokmaları Hak katında kabul olsun. Ülkemizde birlik beraberlik, sofralarımızdan bereket eksik olmasın.”dedi. Cemevi Başkanı  Selahattin Abacı ise Büyükçekmece belediye Başkanımız Dr. Hasan Akgün ile aynı gün lokma veren Onur Marketler sahibi Rıza Doğan’a teşekkür ederek,  “Şehitler Şah-ı İmam Hüseyin aşkına tutulan oruçlar, çekilen matemler, edilen dualar, verilen lokmalar, dökülen gözyaşlarınız Hak katında kabul olsun.”dedi.

Balcıoğlu Silivri Cemevi’nde

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’da Silivri Cemevinde Alevi vatandaşlarla bir araya gelerek lokma dağıtımında bulundu.

Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Cemevi’ne giden Balcıoğlu,  “Silivri Cemevi’nde oruç açma lokmamızı paylaştık. Yas-ı Matem’de niyet eden tüm canlarımızın lokmaları Hakk katında kabul olsun. Birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimiz daim olsun.”dedi. Cemevi Başkanı Süheyl Kırkıcı’da lokma dağıtımında bulunan Başkan Bora Balcıoğlu’na teşekkür ederek, ‘Lokmaların kabul olması’ temennisinde bulundu.

Gülseren Salman 

Editör: Haber Merkezi