Erhan KIZILYAR 

CHP Silivri İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği örgüt toplantısı Megasaray’da yapıldı. Toplantıya; Parti Meclisi Üyesi Berker Esen, CHP İstanbul  İl Başkanı Özgür Çelik, Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, CHP Silivri İlçe Başkanı İbrahim Kömür, Beylikdüzü İlçe Başkanı Mülayim Demirtaş, İl Başkan yardımcıları, Silivri eski Belediye Başkanı Özcan Işıklar, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Yolunuzda yoldaş olmaktan onur duyuyorum

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan örgüt toplantısında konuşan  İlçe Başkanı İbrahim  Kömür son yerel seçimde büyük bir rekor oyla Silivri’de yerel seçimleri aldıklarını hatırlatarak, emek veren tüm partililere şükranlarını sundu. ‘İstanbul’da İmamoğlu, İlçemizde Balcıoğlu diyerek hem İstanbul hem Silivri’de iktidar olmayı başardıklarını’ hatırlatan Kömür, bu başarıyı 2028’de de tekrarlayarak partilerini genel iktidara taşıyacaklarını ifade etti. 

Aydınlanma yolundaki mücadelelerinin bitmediğini, bitmeyeceğini kaydeden Başkan Kömür, partiyi daha ileri götürme yolunda kararlı ve azimli olduklarını söyledi. ‘Birlikte güçlüyücüz, birlikte aşamayacağımız bir engel yok’  diyerek konuşmasını sürdüren Kömür, sözlerini şöyle tamamlardı.  ‘Halkın sesi olmaya devam edeceğiz. Azimli ve kararlı bir şekilde mücüdelemizi yürüteceğiz. Yaşaşasın cumhuiyet, yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi. Yolunuzda yoldaş olmaktan gurur ve onur duyuyorum”

Parti Meclisi Üyesi Berker Esen, İl Başkanı Özgür Çelik ve Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’nun konuşmasının ardından seçimlerde parti adına çeşitli kurullarda görev yapan emekçilere plaketler verilerek teşekkür edildi.

Özer: Hedefimiz demokratik bir cumhuriyet Özer: Hedefimiz demokratik bir cumhuriyet

Editör: Cuma Erhan Kızılyar