Esenyurt'ta Gençlik Festivali başlıyor Esenyurt'ta Gençlik Festivali başlıyor

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel her mahalleye eşit hizmet anlayışıyla, hafta sonları Millet Bahçesi’nde oluşturulan açık spor etkinlik alanlarını tüm mahallelere SPORBÜS ile taşıyor.

Çatalca Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde SPORBÜS’ün tanıtım ve lansman toplantısı gerçekleştirildi. Birçok spor branşı için etkinlik alanlarının oluşturulacağı projeyle, tüm vatandaşlarımızın sporla buluşturulması hedefleniyor. 

Toplantıda konuşan Başkan Erhan Güzel tüm mahallelere eşit hizmeti götürmeye devam edeceğinin önemine vurgu yaparak; “Göreve gelmeden önce, bir çok spor branşının yapılmasına imkan sunacak açık spor alanlarında her yaştan insanın spor yapmasına olanak sağlayacağımızın sözünü vermiştik. Bugün burada yine sizlerle buluşturduğumuz SPORBÜS projemizle, verdiğimiz sözü tutmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Uzman eğitmenlerimizin eşlik edeceği SPORBÜS projemizle, tüm mahallelerimiz eşit hizmete kavuşmaya devam edecek. Yaz tatilinde çocuklarımız ve sporla buluşmak isteyen tüm hemşehrilerimiz için belirlenen günlerde, mahallelerimizde spor etkinlik alanlarını oluşturacağız.” ifadelerini kullandı. 

Toplantı sonrasında, SPORBÜS ilk durağı olan Belgrad ve Çiftlikköy Mahallerine uğurlandı.

Editör: Haber Merkezi