Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla Silivri Belediyesi Kurban Satış ve Kesim Alanı’nı ziyaret etti. Ayrıca Gazitepe ve Kadıköy Mahallelerindeki kurban kesim alanlarını da ziyaret eden Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, burada bulunan vatandaşlarla bayramlaştı.
Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Kurban Bayramı nedeniyle kurban satış ve kesim alanlarını ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı. Başkan Balcıoğlu, Silivri Belediyesi kurban satış ve kesim alanını ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı. Ayrıca üreticilerle sohbet ederek kurban alanı için yapılan çalışmaları inceledi. Hem vatandaşların hem de üreticilerin talep ve önerilerini dinledi.

Başkan Balcıoğlu, daha sonra Gazitepe ve Kadıköy Mahallelerindeki kurban kesim alanlarına gerçekleştirdiği ziyaretler sırasında vatandaşlarla bayramlaştı. Halkla kurduğu samimi iletişimle dikkat çeken Balcıoğlu, vatandaşların bayramını kutlayarak, kurban ibadetini yerine getirenlerin mutluluğunu paylaştı.

Mülayim Demirtaş’ın acı günü Mülayim Demirtaş’ın acı günü

Başkan Balcıoğlu, ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, “Kurban Bayramı, dayanışma ve paylaşmanın simgesidir. Vatandaşlarımızın kurban ibadetlerini huzur içinde yerine getirdiğini görmek bizleri mutlu ediyor. Bayram vesilesiyle hemşehrilerimizin bayramını kutladık, onların sevincine ortak olduk. Nice bayramlara sağlık ve huzurla erişmeyi temenni ediyorum,” dedi.

Belediyenin bayram öncesi yaptığı hazırlıkların verimliliğini değerlendiren Balcıoğlu, halkın memnuniyeti ile bayramın coşkusunu bir arada yaşadı.

Editör: Haber Merkezi