TÜRKİYE

NARİN'DEN ACI HABER!

Diyarbakır Valisi Zorluoğlu: "Narin derede üzeri taşla örtülmüş olarak bulundu. Öldürüldükten sonra çuval içine konup dere kenarına getirlidiği, suyun içerisine yerleştirildiği ve taşlar konarak doğal bir görünümle kapatıldığı anlaşıldı”

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde 19 gündür aranan Narin Güran’dan acı haber geldi. İçişleri Bakanı Yerlikaya yaptığı açıklamada Narin'in cansız bedenine ulaşıldığını bildirdi. Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu da  konuyla ilgili kan donduran ayrıntıları paylaştı.

“Üstü taşla gizlenmiş!”

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu şu açıklamaları şöyle; Büyük bir gayretle arama faaliyetlerine bugüne kadar titizlikle devam edilmiştir. Diğer taraftanda da konunun adli soruşturması Cumhuriyet Başsavcılığımızca devam edilmiştir.

Dere kenarında, çuval içerisinde 08.45'te maalesef ölü olarak bulunmuştur. Narin'in cansız bedeni, öldürüldükten sonra üzerindeki giysilerle dere kenarına çuvalla getirilip dereye yerleştirildiği üzerinin taş ve ağaç dallarıyla kapatılarak doğal bir görüntü verilmeye çalışıldığı görüldü.